André Rieu og juleshopping i London

Magisk julekoncert med André Rieu

London tilbyder noget for alle. Byen er et mekka for show, musical og teaterentusiaster. Historiske bygninger, kirker, spændende museer, imponerende slotte med smukke parker – det hele findes i London.

Især i julemåneden er London et besøg værd. Byen er pakket ind i den smukkeste julebelysning, og du må ikke snyde dig selv for, at besøge det fashionable stormagasin Harrods, hvis juleudsmykning slår alt. 

Du er i London, mens den verdenskendte violinist André Rieu giver en storslået koncert i SSE Arena ved Wembley stadium, med hans 60 mand store Johann Strauss orkester. 

PANTER REJSER ANBEFALER
• Juleshopping i London
• Spis 'Fish 'n' Chips på en lokal pub
• Julekoncert med André Rieu

Status:
Ring til os

Dagsprogram

Hent program

1.dag Afrejse til London
Du mødes med vores rejseleder i Billund Lufthavn og flyver direkte til London med British Airways. Her venter vores bus der kører dig til hotellet, hvor der er indkvartering. Først på eftermiddagen går vi en tur i lokalområdet, hvor du har mulighed for at opleve det centrale London.

2. dag: London på egen hånd og André Rieu koncert
Efter morgenbuffet har du mulighed for at se nærmere på Londons mange spændende
kvarterer og seværdigheder, som Houses of Parliament, Big Ben, 10 Downing Street, Tower of London, gåtur gennem charmerende St. James’s Park til Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral og meget mere.
Om aftenen har du mulighed for en oplevelse af de helt store, når André Rieu går på scenen i den store SSE Arena ved Wembley med hans 60 mand store orkester. Rejselederen følger dig derud med undergrunden.

3. dag: London på egen hånd
Der er mange muligheder for, hvad du kan opleve i dag. Besøg et af de mange gratis museer, som London er så berømt for, juleshopping på Oxford Street, eller besøg i stormagasinerne Harrods, hvis juleudsmykning vil feje benene væk under dig. London Eye giver en fantastisk udsigt over Themsen. Madame Tussauds eller Sherlock Holmes museet i Baker Street er også fremragende oplevelser. Vores rejseleder er behjælpelig med gode råd.

4. dag: De sidste besøg og hjemrejse
Om formiddagen er der tid til de sidste besøg og shopping, inden der sidst på formiddagen er afgang mod lufthavnen, hvor vi flyver direkte hjem til Billund.

DIVERSE
I London benyttes Pund.

Evt. tillæg
Enkeltværelse kr. 990,-
André Rieu koncert billet kat 3 kr. 595,-
André Rieu koncert billet kat 2 kr. 775,-
André Rieu koncert billet kat 1 kr. 895,-
(OBS. Der er venteliste på André Rieu billetter)

Flytider

Flytider / afrejse
Afrejse Billund kl. 11.15
Ankomst London Heathrow kl. 12.10

Afrejse London Heathrow kl. 15.35
Ankomst Billund kl. 18.15

 

Afrejse København kl. 10.30
Ankomst London Heathrow kl. 11.40

Afrejse London Heathrow kl. 14.20
Ankomst København kl. 17.15

Der tages forbehold for ændringer i tiderne.

EmediateAd