Kulturrejser til Europa

Tag med Panter Rejser på kulturrejser til Europa.

Panter Rejser arrangerer hvert år kulturrejser til Europa med fokus på arkitektur og formidable naturoplevelser. På vores kulturrejser får du mulighed for at opleve byer med en helt særlig stemning, charme og arkitektur samt udflugter med store naturoplevelser. Alle vores kulturrejser til Europa får dig til at mærke historiens vingesus og begivenheder, du sent vil glemme.

Vi lægger stor vægt på, at du får en personlig og professionel betjening, så vi kan hjælpe dig med at finde lige netop den kulturrejse til Europa, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Grupperejser til Europas kulturelle skønheder
Panter Rejsers kulturrejser til Europa giver dig mulighed for at komme helt tæt på unikke kulturperler, skovklædte bjerge, romantiske dale, bugtede floder, rislende vandfald og smukke bindingsværkshuse. Vores kulturrejser til Europa går blandt andet til Barcelona, Amsterdam, Berlin, London og Stockholm. Uanset hvilken destination du vælger, garanterer vi for naturskønne steder og spændende eventyr. 

På vores kulturrejser til Europa kan du blandt andet opleve Antoni Gaudís berømte og fascinerende arkitektur i Barcelona, smukke flodstrækninger i Amsterdam, Europas førende kulturelle hovedstad Berlin og Londons mangesidet historie. Mulighederne er mange, når du rejser med Panter Rejser, og vi har uden tvivl kulturrejser til Europa for enhver smag.

Du kan finde alle vores kulturelle grupperejser her.

Fascinerende kulturoplevelser
Vi lægger stor vægt på at tilbyde kulturrejser til Europa, der er mere end bare en destination. Alle vores kulturrejser til Europa lægger vægt på, at rejsen skal være en uforglemmelig oplevelse med fascinerende arkitektur og natur. Vores rejseledere er specielt håndplukkede ud fra deres indgående kendskab til hver enkel destination, hvilket sikrer dig den mest optimale og tryggeste kulturrejse.

Du kan læse mere om vores kulturrejser til Europa her.

Natur og kultur i verdensklasse
Er du til en rejse, hvor naturen spiller hovedrollen og kulturen birollen, er vores rejse til Nordkap – Lofoten helt perfekt for dig. På rejsen kan du glæde dig til fantastiske naturoplevelser i  Sverige, Finland og Norge, hvor du blandt andet har mulighed for at opleve midnatssolen. Se hele rejseprogrammet og afrejsedatoer her.

Den personlige kontakt er vigtig for os, uanset om du repræsenterer en gruppe eller leder efter skræddersyede kulturrejser, der er tilpasset dine ønsker og behov. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7585 7333 eller sende en mail til panter@panterrejser.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores kulturrejser til Europa.

 Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
 tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende