Lego House

Efter opsamling får du et rundstykke med kaffe/the inden vi fortsætter til Lego House i Billund.

Det har taget fire år at opføre den mest unikke LEGO oplevelse i hele verden; LEGO House.

Bygningen er 12.000 m2 og fyldt med 25 millioner LEGO® klodser. LEGO House er tegnet af arkitektfirmaet BIG (Bjarke Ingels Group) og består af 21 hvide klodser stablet oven på hinanden. Facaden er dækket af tegl, som giver illusionen af, at hele bygningen er bygget af LEGO klodser. I stueetagen møder man tre restauranter, en LEGO butik, et konferencerum og det 2.000 m2 store LEGO Square.

Du bliver også nødt til at kigge nærmere på ”Tree of Creativity”, der med sine 15 meter, er en af verdens største LEGO modeller. Det tog 6.316.611 LEGO klodser og 24.350 timer at bygge det og gemmer på både sjove detaljer og overraskelser.

Der er to udstillingsområder. Det ene består af et stort galleri med LEGO kreationer bygget af fans. Masterpiece Gallery viser, hvad en række talentfulde mennesker, der har valgt LEGO® klodsen som deres ”lærred”, kan bygge bare ved brug af LEGO klodser. Det er et galleri dedikeret til alverdens LEGO byggere – fyldt med originale værker af alsidige talenter.

Den andet område indeholder en stor udstilling om LEGO varemærkets udvikling - heriblandt 200 af de mest ikoniske LEGO æsker. Følg tidslinjen fra 1932 frem til i dag, og se de produkter, udfordringer og øjeblikke, der haft indflydelse på LEGO gennem årerne. Du kan også tage i biografen og blandt andet se de klassiske tv-reklamer, LEGO designerinterviews og minidokumentarfilm.

I familierestauranten MINI CHEF bygger du din egen menubestilling i LEGO klodser. Når du har kreeret din bestilling, bliver den scannet og sendt ud til køkkenet, som er befolket af minifigurer. Maden kommer så retur via et samlebånd – helt som når LEGO klodser støbes på fabrikken. Og den færdige mad serveres af to robotter..
I gourmet restauranten LE GOURMET består menuen af raffinerede kulinariske kreationer med et LEGO tvist, hvor gæsterne bliver inddraget i oplevelsen.
I caféen BRICKACCINO kan du købe en lettere snack, kaffe eller en sandwich.

Efter god tid i Lego House mødes vi ved bussen og inden vi kører retur til opsamlingsstederne nyder vi kaffe og kage ved bussen.

Status:
Ring til os
EmediateAd